Založ si blog

Prezident Obama jedna v Európe s veľmocami o Rusku.

    V týchto aprílových dňoch americký prezident Obama jedna s Európskymi veľmocami

Veľkou Britániou,Francúzskom,Nemeckom a Talianskom o umiestnení ich vojakov bližšie

k hraniciam Ruska t.j.do Poľska a pobaltských krajín a vytvoriť tam základne a to z príčin, aby vyvíjali väčší tlak na Rusko. Toto nebezpečné rinčanie so zbraňami môže viesť k novej studenej vojne v Európe a možno aj k vojne atómovej. Americké provokácie Ruska praktický už začali v Čiernom mori keď americký krížnik sa priblížil k výsostným vodám Ruska a Rusko reagovalo preletmi svojich vojenských lietadiel nad americkým krížnikom. Američania reagovali tak že označili túto akciu za provokáciu Ruska toto ich vyhlásenie je spochybnene kto koho začal provokovať, myslím si že provokatérom sú USA a nie Rusko. Každá vojna začína provokáciami to je z minulosti známi fakt uvediem príklad zo začiatku 2.svetovej vojny keď Nemecko začalo provokáciami proti Poľsku zničením vysielača a následne potom začala vojna s Poľskom. Konanie USA začína provokáciou či už krížnikom v Čiernom mori, alebo vytváraním základni v pobaltských štátoch a Obama chce dosiahnuť to aby sa na týchto provokáciách zúčastnili aj európske veľké štáty vytváraním svojich základni v blízkosti Ruska argumentuje tým že USA sa nemôžu podieľať tlaku na Rusko samé nakoľko to stojí veľa financií tým je jasné že americké financie sú v troskách. Amerika je zadlžená až po uši a tlači doláre ktoré strácajú svoju hodnotu nehovoriac o tlaku Ruska na dolár a samozrejme aj o tlaku Činy keď sa snažia vytlačiť dolár ako medzinárodné platidlo čím Amerika stráca veľké miliardy, toto je zrejme príčinou provokácií USA proti Rusku a Číne. Americká ekonomika je v kríze čo odzrkadľuje aj to že niektoré americké veľké fondy majú tak málo financií že prestanú vyplácať v krátkej dobe svoje príspevky, čo je veľmi pre USA nebezpečné a čo prehĺbi krízu v USA.Obamova reforma zdravotného poistenia sa nevydarila a skrachovala pre nedostatok financií aj to je dôkaz že USA sú v kríze. Je známe z histórie že americká ekonomika vždy začala prosperovať keď USA viedli rôzne vojny a najmä v 2.svetovej vojne USA prosperovali ako nikdy, keď americké zbrojne monopoly predávali zbrane najmä Rusku ktoré bojovalo a fašizmom na svojom území a ktoré tvrdo platilo americkým monopolom dokonca zlatom za dodávku zbraní a je známe aj to že USA predávali suroviny aj fašistickému Nemecku pred vojnou a zo začiatku vojny keď za to zarábalo obrovské miliardy,USA by nebohatlo keby bolo vojnou zasiahnuté ich územie posledná vojna na americkom území bola Juh proti Severu. Zahraničná politika Obamovej vlády bola veľmi slabá od začiatku až do dnešných dní boli v nej aj sú samé rozopre voči štátom vo svete včetne svojich spojencov keď chce nanútiť EÚ voľný obchod s USA čo obyvateľstvo a hlavne európske firmy sú proti.

     Záverom chcem dodať že európske mocnosti sa nezúčastnia provokácii proti Rusku skôr sú za spoluprácu s Ruskom a vojnu v Európe nechceme ani studenu ani žiadnu inú. Svet má dlh voči našej zemi najmä voči životnému prostrediu kde jeho devastácia pokračuje každý deň na tomto dlhu je povinná spolupráca všetkých krajín sveta a tým sa je treba zaoberať nie vojnou, aby sme urobili svet krajší pre seba aj pre generácia po nás.

Šport a olympiada 2016

25.07.2016

Za necelé 2 týždne sa začne veľký sviatok športovcov z celého sveta Olympiáda 2016 v Brazílskom meste Rio de Janeiro. Propagácia olympiády nadobudla nebývalé rozmery keď do športu vstúpila politika, ktorá viedla smerom ktorý nikto nečakal, vylúčením ruských športovcov-atlétov z účasti na olympiáde. Položil som si otázku z akých príčin boli obvinený [...]

Vďačnosť sa vytráca.

08.05.2016

Od skončenia 2.svetovej vojny uplynulo 71.rokov v slobode vyrástlo niekoľko generácií, ale vďačnosť za slobodu sa vytráca. Dnešná mlada generácia už ani nevie čo je vlastenectvo, láska k vlasti a vďačnosť za slobodu. Dnešný tzv. historici často prekrúcajú fakty o boji Sovietskych vojakov s fašizmom a o ich zásluhách o našu slobodu, skôr glorifikujú západne mocnosti [...]

Slovenské súdy a spravodlivosť.

27.04.2016

Bývalého ľavicového politika a primátora mesta Prešov Milana Benča odsúdil súd na 5 rokov väzenia vraj za subvenčný podvod, ktorý podvodom nebol nedošlo k žiadnej platbe nebol minutý ani jediný cent, ale súd na uvedenú skutočnosť nebral ohľad a odsúdil ho veľmi nekompromisne na 5 rokov väzenia. Milan Benč nastúpil na výkon trestu s podlomeným zdravím. [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 13638x
Priemerná čítanosť článkov: 2728x

Autor blogu

Kategórie